Seinäjoen kaupungin kesätyöt 2017

seinajoki_tunnusjalogo.jpg

Seinäjoen kaupungin kesätyöhaku on käynnissä 13.2-19.3.2017!

Kaupungin kesätyöpaikat 15-17 -vuotiaille ja 18-24 -vuotiaille, ovat haettavissa 13.2-19.3 sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Työn kesto vaihtelee pääasiassa 1 viikosta - 5 viikkoon. Valinnoista ilmoitetaan valituille kirjeitse huhtikuun lopussa.

15-17-vuotiaat

Kesällä 2017 kaupungilla on tarjota seuraavia paikkoja 15-17-vuotiaille 2 viikon jaksoissa (numerot työnkuvaksen perässä ovat kuntarekryn työavaimia, jolla paikat palvelusta löytyvät):

Uimakoulu- ja ranta uimakerhoavustaja
4 paikkaa ajalle 5.6.–16.6.2017 (1 viikko uimahallissa, 1 viikko rannoilla). Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla. Ranta uimakerhoavustaja toimii avustajana yhteistyössä Nuorisopalveluiden kesätyöntekijöiden kanssa eri rannoilla. (127349)

Uimakouluavustaja
4 paikkaa ajalle 24.7.–4.8.2017. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla. (127349)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
2 vk, 40 paikkaa. Valinta arvonnan perusteella. 2-viikkoisryhmiä on kesä- ja elokuun välisenä aikana – hakija voi esittää toivomuksen ajankohdasta. Työnjohtajan opastuksella ja valvonnassa kitketään merkittävä osa keskusta-alueiden suurista istutusryhmistä. Peräseinäjoen ja Ylistaron piireissä työtehtävät ovat hieman erilaisia. Edellytämme suomen kielen taitoa, työkykyisyyttä ulkotöihin sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (127998)

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
2 vk, kesä–elokuun aikana. Molemmat puistot sijaitsevat osoitteessa Kirkkokatu 18, urheilutaloa vastapäätä. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Puistojen toiminnasta, siisteydestä ja säännöistä vastaavat valituksi tulleet ohjaajat. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista, ulkona tapahtuvaa ja vaatii positiivista asennetta. (126443)

Ohjaaja Musakesä-leirille
Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Musakesä-leirille. Leiri järjestetään 5.–9.6.2017 Peräseinäjoella. Työnkuvaan kuuluu yksilösoitonohjausta sekä pienryhmäohjauksessa avustamista. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (127007)

18-24-vuotiaat

Kesällä 2017 kaupungilla on tarjota seuraavia paikkoja 18-24-vuotiaille (numerot työnkuvaksen perässä ovat kuntarekryn työavaimia, jolla paikat palvelusta löytyvät):

Osaan paikoista mahdollista päästä myös yli 24-vuotiaide

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt
Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja liikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti. (127349)

Rantavalvoja
Kyrkösjärvi, Sahalampi, Tanelinranta, Veneskoski ja Kalajärvi. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu testiuinnin vaatimuksiin ennen hakemista, jotka löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). Työhön järjestetään perehdyttämiskoulutus. (127349)

Uimaopettaja
Ajalle 5.6.–16.6.2017 (1 viikko uimahallissa, 1 viikko rannoilla). Vaaditaan uimaopettajan pätevyys. Lisätietoja uimaopettajan pätevyysvaatimuksista löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). (127349)

Kesäliikunnanohjaaja
Liikunta-alan opiskelija ajalle 5.6.–30.7.2017. Liikunnanohjaaja vastaa kesäjumppien suunnittelusta ja ohjauksesta valvotuilla uimarannoilla tai muilla liikuntapaikoilla. Kokemus vesiliikunnan ohjaamisesta katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla vähintään B-ajokortti ja auto käytössään. (127349)

Tapahtumatyöntekijä
Ajalle 26.6.–30.7.2017. Tapahtuma työntekijän päätehtävä on toimia liikuntapalveluiden ja Kalevan kisat -kilpailuorganisaation alaisuudessa. Työntekijältä edellytämme kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja eri tehtäviin. Tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä. Yleisurheilu tuntemus katsotaan eduksi. Vaaditaan vähintään B-ajokortti. (127349)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
5 vk, 38 paikkaa, valinta arvonnan perusteella. Toinen ryhmä aloittaa kesäkuun alkupuolella, sekä toinen ryhmä heinäkuun alkupuolella. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajien apuna ja osa vanhempien puistotyöntekijöiden työparina kaupungin eri hoitoalueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen taitoa, työkykyisyyttä ulkotöihin sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (127998)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
4 vk, 19 paikkaa toukokuussa. Tarkoitettu esimerkiksi abeille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen perusteella ja paikkoihin on yleensä hyvin tilaa. Edellytämme suomen kielen taitoa, työkykyisyyttä ulkotöihin sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (127998)

Ajoleikkurin kuljettaja
(päältäajettava) 1–3 kk työsuhteet puistotoimessa (vain muutama paikka). Valinnat tapahtuvat haastattelun perusteella. Edellytämme B-ajokorttia, suomen kielen taitoa, työkykyisyyttä ulkotöihin sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (127266)

Kesäsoittaja
5 vk, ajalla 5.6.–9.7.2017. Haetaan soittotaitoisia nuoria kaupungin kesäsoittajat -bändiin. Kesäsoittajat harjoittelevat ohjelmistonsa Louhimon ohjauksessa Rytmikorjaamolla. Harjoittelujakson jälkeen yhtye esiintyy ympäri Seinäjokea. Yhtyeen mukana kulkee esiintymiset sopinut sekä äänentoistosta vastaava kesäsoittajien tuottaja. Ensisijaisesti haetaan bändikokoonpanoon sopivia soittajia ja laulajia. (127007)

Kesäsoittajien tuottaja
5 vk, ajalla 5.6.–9.7.2017. Haetaan kaupungin kesäsoittajille tuottajaa. Kesäsoittajien tuottaja aikatauluttaa kaupungin kesäsoittajien keikat, vastaa tiedotuksesta sekä kiertää bändin mukana keikoilla toistaen ääntä. Ajokortti pakollinen. Tuottaja toimii kaupungin kesäsoittajien lähiesimiehenä. Soveltuu parhaiten tuottajalle, jota kiinnostaa äänentoisto tai tuottajaluonteiselle musiikkiteknikolle. (127007)

Kulttuurituottaja
2 kk, kesäkuun loppupuolelta elokuun loppupuolelle. Tehtäviin kuuluu Östermyra-päivien tapahtumakoordinointi, aikataulutus, markkinointi ja tapahtumaan sisältyvän näytelmän tuottaminen tiiviissä yhteistyössä museopalveluiden ammattilaisten kanssa. Tehtävään haetaan kulttuurialan opiskelijaa tai alalta valmistunutta. (127007)

Kesäkuvataiteilija
noin 2 kk, kesä-elokuussa. Haetaan kuvataiteilijaa tekemään taiteellista työtä. Työtehtävät muotoutuvat työhön valittavan taiteilijan käyttämien tekniikoiden (maalaus, piirustus, taidegrafiikka, kuvanveisto, valokuvaus, mediataide, performanssi, yhteisötaide, ympäristötaide jne.) mukaan. Tehtävät voivat olla esim. livemaalausta ikäihmisten palvelutaloissa, installaation rakentaminen julkiselle paikalle, performatiivinen interventio kaupunkitilaan, osallistavaa työskentelyä kesän tapahtumissa tai jotain muuta. Työtehtävät ja työjakson ohjelma suunnitellaan yhdessä kulttuuripalveluiden ammattilaisten kanssa. Tässä kesätyössä eduksi on kyky työskennellä vaihtuvissa ympäristöissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kokeilla jotain uutta. Itsenäinen työskentelyote on välttämätön. Tehtävään haetaan kuvataiteen alan opiskelijaa tai alalta valmistunutta. (127007)

Leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 5h/vrk, alan opiskelijoille. Leikkikenttäohjaajat vastaavat 4–10 -vuotiaille lapsille tarkoitetun toiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. Leikkikenttiä on eri puolilla kaupunkia. (127658)

Vastaava leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 6/vrk, alan opiskelijoille. Vastaavalla leikkikenttäohjaajalla on päävastuu oman kenttänsä toiminnasta ja tiedottamisesta. Toimii yhteyshenkilönä. (127658)

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
5 vk. Molemmat puistot sijaitsevat osoitteessa Kirkkokatu 18, urheilutaloa vastapäätä. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Puistojen toiminnasta, siisteydestä ja säännöistä vastaavat valituksi tulleet ohjaajat. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista, ulkona tapahtuvaa ja vaatii positiivista asennetta. (126443)

Ohjaaja lasten kesäleireille kaupungin kesäsiirtolaan
eripituisiksi jaksoiksi kesä-heinäkuulla (126443)

Keittiöhenkilökuntaa kaupungin kesäsiirtolaan (126443)

Lähde: www.seinajoki.fi
Päivitetty: 15.2.2017 (MMK)

yhteystiedot & sähköiset palvelut

  • Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto | Valtionkatu 1 60100 Seinäjoki
  • Puistotoimi, p. 06 416 2512
  • Liikuntapalvelut, p. 06 416 2144
  • Nuorisopalvelut, p. 06 416 6385
  • Kulttuuripalvelut, p. 06 416 2234

lisäinfoa: kesätyöt

Seinäjoen kaupungin kesätyöhaku 2017

Kestyinfot_2017.pptx