Työ & työnhaku

Työhaku

Ilmajoella ei ole omaa työ- ja elinkeinotoimiston toimipistettä vaan asiointi työnhakutilanteessa tapahtuu Seinäjoella Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston toimipisteessä.

Työnhakuasioissa sekä työnhakijana että työnantajana kannattaa hyödyntää mahdollisimman paljon TE-palvelujen sähköisiä palveluja. Sähköisiin palveluihin kirjautuminen onnistuu osoitteessa www.te-palvelut.fi henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Työtä etsiessä kannattaa pitää silmällä lisäksi netin muita työnhakupalveluja, kunnan omia nettisivuja ja lehti-ilmoittelua. 

Kesätyöt 2018

Ilmajoen kunta työllistää kesällä 2018 parikymmentä 16-20-vuotta täyttävää nuorta. Kesätöihin otetaan ensisijaisesti sellaisia nuoria, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Ilmajoen kunnassa töissä.
Työtehtäviä on seuraavilla aloilla: puisto-, talonmies- ja siivoustyö, hoitotyö päiväkodissa ja kahviotyö. 

Kunnan kesätöitä haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. KuntaRekryn hakuavainnumerot: Tekninen osasto, 167228; Varhaiskasvatus 167650. Kesätyöhaku päättyy 31.3.2018 klo 12. Kesätyöntekijän palkka on 7,10€/tunti.

Lisätietoja: http://ilmajoki.fi/ilmoitukset/?lang=fi&id=5308

Myös yritykset työllistävät nuoria kesäkuukausina. Siksi kesätöitä kannattaa kysyä suoraan yrityksiltä tai etsiä vapaita paikkoja TE-toimiston (www.te-palvelut.fi) ja lehti-ilmoitusten kautta. Aiemmat kesätyö- tai harjoittelupaikat kannattaa pitää mielessä kesätöitä etsiessä.

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyötä voi tehdä eri järjestöissä mm. kulttuurin, tapahtumien ja eri-ikäisten ihmisten parissa.

Lähteet: www.ilmajoki.fi
Päivitetty 24.10.2018

yhteystiedot/sähköiset palvelut

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto | Valtionkatu 1 60100 Seinäjoki

linkkejä: kesätyö ja vapaaehtoistyö