Ilmajoen etsivä nuorisotyö

Etsivällä nuorisotyöllä tarkoitetaan nuorisotyötä, jonka tavoitteena on auttaa ja tukea niitä nuoria, jotka eivät tiedä, miten toimia, tai jotka eivät oman elämäntilanteensa vuoksi kykene toimimaan arkisten asioiden toimimiseksi. Etsivä nuorisotyö voi auttaa löytämään opiskelu- tai työpaikkoja, tarjota tukea elämänhallinnassa ja omien asioiden hoitamisessa sekä kuunnella iloissa ja suruissa.

Etsivän nuorisotyön palveluihin osallistuminen on nuorille vapaaehtoista ja maksutonta. Palvelu on tarkoitettu kaikille 15-29-vuotiaille nuorille.

Ilmajoen Etsivä nuorisotyö koostuu yksilöohjauksesta ja avoimesta TeamWatson-ryhmätoiminnasta. Yksilöohjauksessa paneudutaan yhdessä nuoren kanssa häntä kiinnostaviin opiskelu-, työ- ja harrastusmahdollisuuksiin. Ryhmätoimintaa toteutetaan päivä- ja iltaryhmänä, joissa keskitytään arjen hallintaa ja vapaa-ajantoimintaan. Ryhmätoiminta on tarkoitettu Etsivän nuorisotyön asiakkaille.

Etsivien yhteystiedot:

Karoliina Ala-Luopa p. 044 4191 849

Anna Alvari p. 044 4191 848

Ilmajoen etsivät löytää myös Facebookista ryhmästä Ilmajoen nuorisotoimi ja etsivän nuorisotyö. Lisäksi molemmilla etsivillä on omat profiilinsa: 

Karoliina
Anna

Päivitetty 07.02.2018